LibraPay ofera primul serviciu de transferuri card to card din Romania

021 20 88 088  -  Email LibraPay

FAQ pentru cumparatori

Intrebari si raspunsuri (FAQ)

1. Ce reprezinta activarea cardului in sistemul MasterCard SecureCode sau Verified by Visa (3D Secure)?

Daca ai un card inrolat in 3D Secure, dar inca neactivat vei fi directionat de banca emitenta in vederea activarii. Acest proces se desfasoara chiar in timpul procesului de plata online si poarta denumirea de „activare in timpul cumpararii” („Activation During Shopping”).

Activarea cardului in 3D Secure poate fi refuzata de catre posesorul cardului, caz in care tranzactia va continua pe fluxul obisnuit. Daca se accepta activarea cardului in 3D Secure se vor parcurge cativa pasi simpli pentru definirea parolei 3D Secure, dupa care tranzactia va continua in mod normal.

2. Ce reprezinta parola cardului Visa sau Secure Code?

Orice card inrolat in sistemul 3D Secure care a fost activat online va avea o parola necesara la platile online (cea definita in procesul de activare). Pentru finalizarea cu succes a unei plati online cu un astfel de card va fi necesara introducerea corecta a parolei 3D Secure.

3. Imi pot verifica statusul comenzilor platite online?

Da. Toate tranzactiile efectuate prin serviciul de plati online LibraPay pot fi vizualizate in interfata Wallet LibraPay dedicata cumparatorilor online. Trebuie doar sa iti faci un cont de utilizator bazat pe e-mailul utilizat in procesul de plata si sa iti setezi o parola. Mai mult, acum iti poti vizualiza toate tranzactiile efectuate online direct de pe telefonul tau prin aplicatia Wallet LibraPay pe care o poti descarca de pe Google Play sau App Store.

4. Ce este Wallet LibraPay?

Wallet LibraPay este o interfata web securizata a sistemului de procesare plati online LibraPay.

Prin portofelul virtual Wallet LibraPay poti sa iti platesti facturile la utilitati dintr-un singur loc si sa scapi de grija cardurilor de loialitate, pastrandu-le in aplicatie si folosind ulterior telefonul ca un card de fidelitate direct in magazin. De asemenea, iti poti face cumparaturile direct din aplicatie si poti vizualiza si urmari in timp real statusul comenzilor efectuate online prin LibraPay.

Descarca portofelul tau virtual Wallet LibraPay direct pe smartphone-ul tau pentru Android si iOS.

Google Play   App Store

Nu ai gasit raspuns la toate intrebarile tale? Contacteaza-ne aici.