LibraPay ofera primul serviciu de transferuri card to card din Romania

021 20 88 088  -  Email LibraPay

Vrei sa incasezi banii mult mai repede?

Acum ai decontare T+0

Decontare rapida

Premiera: Serviciul de plati online LibraPay este singurul serviciu care ofera decontarea tranzactiilor in aceeasi zi

Facand parte din sistemul bancar, am putut sa dezvoltam o noua functionalitate, unica pe piata din Romania, prin care sa iti incasezi banii mult mai repede.

Acum ai decontare T+0*, un nou beneficiu important de utilizare, care functioneaza ca un puternic diferentiator la nivelul produselor similiare de pe piata. Astfel, cu acesta noua functionalitate iti poti incasa banii in ziua efectuarii tranzactiei.

Sistemul functioneaza pentru orice tip de tranzactii online, in conditii de simplitate si confort, fiind acceptate toate tipurile de card emise sub siglele MasterCard/ Visa.

Prin acest nou serviciu vei putea sa incasezi banii mai simplu si mult mai rapid, la acelasi nivel ridicat de securitate, avand beneficiul suportului permanent al specialistilor Libra Internet Bank.

* T reprezinta ziua efectuarii tranzactiei. Pentru a beneficia de decontarea T+0 te rugam sa ne contactezi, aceasta facilitate este disponibila in functie de mai multe criterii, legate de domeniul de activitate, dimensiunea firmei, vechimea acesteia, etc.

10% discount

Fii la curent cu ultimele noutati! Urmareste-ne pe facebook