LibraPay ofera primul serviciu de transferuri card to card din Romania

021 20 88 088  -  Email LibraPay

Despre serviciul de plati online LibraPay

Procesator plati online - LibraPay

Ce este sistemul de plati online LibraPay

Este un serviciu oferit de catre Libra Internet Bank. Prin LibraPay punem la dispozitia tuturor magazinelor online o solutie sigura, simpla si rapida de a oferi propriilor clienti plata online.

Un sistem integrat de plati online

Iti oferim un serviciu complet pentru procesarea platilor online, integrat in serviciul Libra Internet Banking. Astfel, ai acces la comenzile si conturile tale intr-o singura interfata, putand realiza si diverse operatiuni bancare: ordine de plata, schimburi valutare, extrase de cont, etc. , totul fiind prezentat centralizat si intuitiv.

O solutie rapida de incasare a banilor

Stim ca perioada de decontare este extrem de importanta si tocmai de aceea iti oferim o incasare rapida a tranzactiilor, posibila datorita sistemului bancar din care facem parte. Decontarea tranzactiilor se va face implicit la T+1 (T fiind ziua incasarii tranzactiei), insa putem oferi si decontarea in aceeasi zi (decontare T+0).

Securitate bancara, in timp real

Sistemul antifrauda, in timp real, dezvoltat de catre banca va ajuta la prevenirea tranzactiilor frauduloase, asigurand un proces de plata sigur atat pentru tine, cat si pentru clientii tai.

Toate tranzactiile sunt verificate atat automat, folosind algoritmi specifici, cat si manual prin operatori umani.

Echipa LibraPay

Preocuparea de zi cu zi a echipei LibraPay este sa iti ofere cea mai sigura, rapida si simpla solutie de plati online. Stim ca ai nevoie de un nivel ridicat de securitate, de un sistem care sa functioneze impecabil si de o simplitate in utilizare care sa iti asigure un grad mai mare de conversie a platilor.

Despre Libra Internet Bank

Libra Internet Bank, infiintata in 1996 si operationala din 1997, face parte din Mai 2003 din grupul american de investitii New Century Holdings (NCH), unul din cei mai importanti investitori straini din Romania, cu investitii de peste 3 miliarde de dolari in Europa Centrala si de Est din care peste 300 milioane de dolari au fost investiti in Romania. Prezent in tara noastra inca din 1993, NCH se implica in dezvoltarea mai multor domenii importante ale economiei romanesti: industria electrotehnica, panificatie, industria materialelor de constructii, servicii financiar-bancare, servicii financiare de capital, proprietati imobiliare, fiind actionar majoritar la multe companii din aceste domenii.

Fii la curent cu ultimele noutati! Urmareste-ne pe facebook