LibraPay ofera primul serviciu de transferuri card to card din Romania

021 20 88 088  -  Email LibraPay

Plata online a amenzilor de circulatie in parteneriat cu aplicatia Auto.ro

Scris de admin pe 18 septembrie 2014 /
Plata online a amenzilor de circulatie in parteneriat cu aplicatia Auto.ro

Libra Internet Bank in parteneriat cu aplicatia Auto.ro lanseaza serviciul „Plateste Amenda„. Aceasta facilitate este singura din Romania care permite plata amenzii de circulatie auto, prin card bancar, direct din telefon.

Toti soferii care au amenzi de platit au acum posibilitatea de a-si achita oricand si oriunde s-ar afla, contravaloarea amenzii auto din aplicatia Auto.ro. Tranzactia se proceseaza rapid si sigur prin serviciul de plati online LibraPay.

Aplicatia este extrem de utila soferilor care au amenzi de platit si opteaza sa plateasca jumatate din minimul amenzii prevazute de lege, fiindu-le mai usor sa se incadreaze in termenul de 2 zile lucratoare de la data primirii procesului verbal de constatare a contraventiei, deoarece o pot plati de oriunde si la orice ora.

Pentru plata amenzii direct din aplicatia de mobil Auto.ro este necesara completarea corecta a datelor procesului verbal. Dupa realizarea platii online clientul va primi pe email confirmarea si respectiv dovada platii. Fiind in format electronic, dovada platii amenzii poate fi regasita cu usurinta in caz de necesitate. Platforma ofera utilizatorului posibilitatea sa aleaga localitatea de domiciliu (domiciliul fiscal) catre care se va face plata.

Serviciul de plata a amenzii de circulatie este disponibil momentan in resedintele de judet din tara si in cele 6 sectoare din Bucuresti. Intr-o faza urmatoare, serviciul va fi extins la nivelul intregii tari.

Afla mai multe detalii pe: www.auto.ro/amenda